miercuri, 14 noiembrie 2012

INVALUIRE CU PARFUM

5 metode ca sa pastrezi  mirosul parfumului tau pe parcursul intregii zile

 

 

 

 

 

 

1. Incepe aplicarea parfumului inca de la dus! Nu te gandi la parfumul propriu-zis, ci la un gel de dus, sapun solid, spumant de baie sau scrub, din aceeasi gama cu parfumul. Este important sa folosesti un astfel de produs deoarece la dus porii se deschid, iar mirosul patrunde astfel mult mai bine in piele. Dupa ce iesi de la dus, sterge-ti usor pielea cu un prosop curat.
2. Continua cu hidratarea pielii, folosind o crema care sa aiba aceeasi nota caracteristica. Fie ca utilizezi o lotiune de corp, o crema sau un unt de corp din aceeasi gama cu parfumul vei reusi sa creezi o baza excelenta a aromei pe care o folosesti. Daca ai pielea grasa, este indicat sa folosesti o lotiune de corp, pentru ca este mai usoara, iar pentru pielea uscata este recomandata o crema de corp cu o consistenta mai grasa.
3. Dupa ce crema a conferit hidratarea dorita, iti poti rasfata pielea si cu o pudra de corp parfumata. Desi nu este un pas obligatoriu, sa stii ca este util in procesul de pastrare a parfumului timp indelungat. Pudra trebuie aplicata pe picioare, maini, gat si piept. Unele pudre contin si pigmenti stralucitori, ce dau senzualitate zonelor tale ce atrag privirea (gatul si pieptul).
4. Inainte de a te da cu parfum, foloseste un deodorant din aceeasi gama pentru a da un strop de miros si hainelor tale. Ai insa grija sa nu afecteze materialele! In plus, nu folosi prea mult deodorant deoarece elementul principal este parfumul! Eventual, poti pulveriza deodorantul pe o esarfa sau pe un accesoriu de par din material textil.
5. Si ultimul pas, aplicarea parfumului. Parfumul trebuie folosit inainte de a te imbraca, deoarece este posibil ca mirosul hainelor tale (dat de detergent, balsam de rufe) sa influenteze mirosul original al parfumului. In plus, poti pata hainele! Cand aplici parfumul nu trebuie sa exagerezi, mai ales daca ai folosit si celelalte produse din aceeasi gama. Aplica parfumul pe punctele de puls, adica de-a lungul gatului si in interiorul incheieturilor mainilor.
Nu e obligatoriu sa treci prin toti acesti pasi, este destul sa folosesti parfumul in combinatie cu unul sau doua produse din aceeasi gama pentru un efect de durata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu